အရင္ဦးဆုံး လက္ပံေခါင္းအေျခာက္ကုိ ေရစင္စင္ေဆးပါ
သူ ့ကုိ အရင္ ေရနဲ ့ႏူးေအာင္ျပဳပ္ပါ ..
ၾကက္သြန္ အျဖဴအနီကုိ ဆႏြင္း အေရာင္တင္ နဲနဲနဲ ့ဆီသပ္ပါ
ညဳိေရာင္သန္းလာရင္ ဝက္သားထည့္လုံးေရထည့္တည္ပါ
ဝက္သားႏူးလာရင္ ျပဳပ္ထားတဲ့လက္ပံေခါင္း နဲ ့ပုန္းရည္ႀကီးးထည့္
ေရနဲနဲထည့္ အရသာမွဳန္ ့ ဆားနဲနဲထည့္ ပြတ္ပြတ္ဆူ
ဆီက်န္ေရက်န္ျဖစ္ေအာင္တည္ပါ ..
ဆီက်န္ေရက်န္ခပ္ပ်စ္ပ်စ္ျဖစ္လာရင္ေတာ့ ရပါၿပီရွင္
ဝက္ပုန္းရည္လက္ပံေခါင္းခ်က္ ..
Shared from ထမင္းမိန္မိန္စားရေအာင္ (FB)
No comments:
Post a Comment