Monday, March 10, 2014

လက္ပံေခါင္းနဲ ့ဝက္သားပုန္းရည္ႀကီး


လက္ပံေခါင္းနဲ ့ဝက္သားပုန္းရည္ႀကီးခ်က္မယ္ဆုိရင္ .

အရင္ဦးဆုံး လက္ပံေခါင္းအေျခာက္ကုိ ေရစင္စင္ေဆးပါ

သူ ့ကုိ အရင္ ေရနဲ ့ႏူးေအာင္ျပဳပ္ပါ ..

ၾကက္သြန္ အျဖဴအနီကုိ ဆႏြင္း အေရာင္တင္ နဲနဲနဲ ့ဆီသပ္ပါ

ညဳိေရာင္သန္းလာရင္ ဝက္သားထည့္လုံးေရထည့္တည္ပါ

ဝက္သားႏူးလာရင္ ျပဳပ္ထားတဲ့လက္ပံေခါင္း နဲ ့ပုန္းရည္ႀကီးးထည့္

ေရနဲနဲထည့္ အရသာမွဳန္ ့ ဆားနဲနဲထည့္ ပြတ္ပြတ္ဆူ

ဆီက်န္ေရက်န္ျဖစ္ေအာင္တည္ပါ ..

ဆီက်န္ေရက်န္ခပ္ပ်စ္ပ်စ္ျဖစ္လာရင္ေတာ့ ရပါၿပီရွင္

ဝက္ပုန္းရည္လက္ပံေခါင္းခ်က္ ..


Shared from ထမင္းမိန္မိန္စားရေအာင္ (FB)

No comments:

Post a Comment